Brandbag
Brandbag label

Vi elsker sgu de sække

Vi hader, at se gode reklamepenge blive smidt ned i et stort sort hul.
Vi mener virkelig, at vi har fundet et produkt, som appellerer bredt – lige fra det lille firma til de helt store brands.
Vi har alle tre vores helt unikke tilgang til produktet, og står alle inde for værdien, som det kan tilføre dig og dine kunder.

kristoffer ham bag SACKit

SACKit’s fader

Kristoffer er sækkenes konge. Han plaprer løs om sine sækkestole 24/7, og det gør han, fordi han elsker sit produkt og sit arbejde. Han arbejder dedikeret og hårdt på at udbrede kendskabet til SACKit. Med Brandbag-konceptet har han fået to nye legekammerater.

Fabrikant Ibsen

Som indehaver af Ibsens Fabrikker og Axion Nordic excellerer Peter til dagligt i skøre reklamefigurer, bamser og maskotter, oppustelige reklamer med maximalt blikfang og kæmpestore kopier af kendte produkter fremstillet i glasfiber.
Men hvorfor nu også Brandbag? Forbindelsen er ligetil: det opsigtsvækkende blikfang er hans passion, og han elsker det shit.

peter fra Ibsens Fabrikker
Michael fra kaek

Kække Dahl

Brandbags kreative og visuelle altmuligmand. Michael står for markedsføringen af Brandbag. Når kundernes identitet skal overføres til sækkestolene, er det Michael, som jonglerer med form, farve og filer til tryk. Til daglig driver han sin egen reklamebiks, kaek, samt Axion Nordic hvor han servicerer og udfordrer sine kunder med grafiske design til web og tryk.

Gratis mockup

Ønsker du at se dit firmabrand visualiseret på en kvalitets-sækkestol?
Send dit firmalogo i vektorformat (AI, eps eller pdf), og vi laver et mockup, så du kan se, hvor super cool en firma-gimmick du kan forvente.

Gratis mockup