Brandbag
beanbags by sackit

Papa’s Got a Brand New Bag

Dolomite

Italienske Dolomite er kendt for super sprøde tøjkollektioner. Nu skal butikker og showrooms piftes op med sækkestole. Faktisk er de så flotte, at flere store brands (Carlsberg m.fl.) har bestilt Brandbags. Overvejer du et større antal Brandbags, låner vi dig gerne denne sækkestol. Den vil overbevise dig.

Dolomite sækkestol
sækkestol til sushi sushi

Sushi Sushi

"Sashimi, Nigiri, Maki, Futomaki, Gyoza, Dragon rolls, Temaki" – kunne lyde som navnene på de 7 samuraier, men er alle retter fra Sushi Sushi's menukort. Vi er henrykte over det klare afsendersignal, som de nye sækkestole vil sende, når de skal pryde Sushi Sushi's restauranter i fremtiden.

Fisherman's funky friend

I form og udseende ligner Fisherman´s Friend-poserne i forvejen en mini-sækkestol, og derfor var dette også den ultimative produktcase for Brandbag. De super lækre beanbags kan bruges som præmier og udstilling i detailhandlen, ved sponsorerede events eller som julegaver til ansatte og samarbejdspartnere.

fishermans friend sækkestol
pakke.dk sækkestol

Pakke.dk

Send pakker fra dit eget hjem til hele verden, det er konceptet hos Pakke.dk. Derfor giver det god mening at bruge en sækkestol som en super sprød give-away. Læn dig tilbage i din beanbag, og send pakken fra din favoritplads foran kaminen.

Ibsens Fabrikker

Når man er kongen af reklame-gimmicks og leverer maskotter, luftballoner og glasfiberfigurer til de største danske brands, er man et skarn, hvis man ikke har Brandbag i sit produktsortiment. Ibsens Fabrikker var de første til at få lavet sine egne personlige sækkestole. Selvfølgelig med det mest krævende design - illustrationer i flere farver og to forskellige sider.

sækkestol til Ibsens Fabrikker

Gratis mockup

Ønsker du at se dit firmabrand visualiseret på en kvalitets-sækkestol?
Send dit firmalogo i vektorformat (AI, eps eller pdf), og vi laver et mockup, så du kan se, hvor super cool en firma-gimmick du kan forvente.

Gratis mockup